Söndag!

Ja då var det söndag igen då och i morgon ska man pigg och rask åka till jobbet....eller inte....var i hela fridens dar tog helgen vägen??
Jag som så stort sa i fredags att " i helgen ska jag inte göra någonting alls...och det har jag inte riktigt gjort heller iofs...men.....
helgen har i alla fall varit allt för kort, jag hinner inte vila....
Sitter nu och funderar över om jag ska ta en promenad till med hundarna, var ut på en långpromenad för ett  par timmar sedan...men se hundarna är lite dåliga i magen i dag :) för i går var det kalas
....på älgben.....
det var alla tiders, men inte för magen....
Solen skiner  ute och höstfärgerna är underbara så det blir en promenad till, trots att det blåser ganska friskt...
...men det kanske är det jag behöver....frisk luft, rörelse och sol.
Så varför sitter jag nu här och skriver strunt....
Horse in fall Pictures, Images and Photos

Ja men hej alla!!

Nu tar jag och busar till det och bloggar lite....
Äntligen fredag, har varit en jobbig vecka, känns lite som om alla varit på annan kurs än jag, fast det troligtvis är så att  det är jag som varit på annan kurs än alla andra, skulle jag tro:)
Fredagen toppades med ett blixtmöte, där jag började fundera på vad jag gör där egentligen...tror att det kan vara så att två ytterligare deltagare tänkte samma sak.
Jag funderade en stund på att leta ett annat jobb, börjar bli jobbigt att inte ha samma värderingar som andra i min arbetsgrupp. .....fast..... om vi som har samma värderingar gör så...hur ska det då sluta?!!
Nog om det eländet, har äntligen börjat min helg, nyss städat klart och har nu hällt upp ett glas rött i glaset :) Nu är det bara att vänta till nattkröken då älsklingen kommer hem från jobbet!

Bilden är tagen när vi var i Norge, en islandshäst som har en helt underbar mimik...
...känner mig precis som henne!



( foto: Emelie Hallberg)

RSS 2.0